dogaja dogaja

od londona do kome.

nisem ravno oseba, ki bi pogosto hodila na koncerte. kaj pa vem, zadeva se mi zdi predraga za guzvanje s prepotenim folkom nekje na sredini prizorisca, kjer je glavna atrakcija tako dalec, da ni vecja od vzigalice. po moznosti folk okoli tebe se kadi in pije, med preriravanjem se zelo hitro zgodi, da se nekaj polije ali zazge luknja v jakno.
sploh zato rade volje priznam, da sem v zadnjih parih tednih bila ne samo na enem, ampak celo na DVEH koncertih! ce ze, potem ornk, al neki.
prvi koncert je bil v orto baru. kjut plac, vsi ga poznate. vecina ga ne bi opisala kot kjut, ampak men ima plac neko karizmo, ki se jo dobi samo z leti in z gosti, ki celo dajo nekaj na musko (ceprav, ajde, tud oni kdaj mim usekajo).
nastopal so london, slo-hr zasedba, ki obozuje talk box. 85% komadov je imelo ta jebeni efekt zram! pa ko sploh ne bi rabli! tisti trije komadi, kjer je tip normalno pel, in brez tiste plastike v ustih, so bili super! sej ne recem, da so ostali komadi bili zanic, sam cel album tega zvoka je maaaalcek prevec. imho.
(fotke s koncerta)
London  @ orto bar
prejsni dan pa me je zvlekla v galo halo na koncert slovenske skupine coma stereo. sicer so zamujal v pick*materno (ko bi se moglo zacet so sele stimal kitaro), ampak dajmo se pretvarjat, da so se oddolzil. niam pojma kako se temu tipu muzike rece, ampak je bila zelo slusljiva. polno kitar, klaviatur in super bas. gala hala je, seveda, bila polna do konca, vkljucno s forever alone mizico (hehe).
(fotke s koncerta)
Comastereo @ gala hala
cez par tednov naj bi se slo v channel zero.
ji bom probala zaupat tudi na tej izbiri.

Standard